De smaak van Napels in Nederland. La base pizza is het enige restaurant in Weesp en Amersfoort waar je kunt genieten van deze authentieke, ambachtelijke Napolitaanse pizza. La base pizza maakt uitsluitend gebruik van verse producten die rechtstreeks uit Italie worden gehaald. De 100% buffelmozzarella, grana padano, prosciutto crudo en nog vele andere ingrediënten hebben allemaal het D.O.P keurmerk. Dit Denominazione di Origine Protetta keurmerk garandeert de hoogste kwaliteit. Alle pizza’s worden gebakken in de authentieke handgemaakte steenoven uit Napels op 480 graden. Pizza volgens de traditie van Napels, verse ingrediënten en passie maken een wereld van verschil!

De echte pizza komt uit Napels. Deze authentieke pizza heeft een bijzonder keurmerk (Specialità Tradizionale Garantita) en een toeziend voogd in de vorm van de Associazione Vera Pizza Napoletana. Dit ‘pizzagilde’ hecht veel waarde aan de traditie van de ambachtelijke pizza en ziet toe op naleving van de enige echte pizza. Pizza zoals pizza bedoeld is.

Sinds december 2016 heeft la base pizza het officiele keurmerk van de Associazone Verace Pizza Napoletana gekregen als één van de eerste in Nederland en is hiermee het 639e pizzarestaurant ter wereld waar men authentieke Napolitaanse pizza’s kan eten!

Ook serveert la base pizza als enige in Nederland de echte Italiaanse koffie, caffè Kenon. Dit bijzondere Napolitaanse koffiemerk wordt op iedere straathoek van Napels geschonken en gedronken. Niets voor niets wordt het Kenon ook het goud van Napels genoemd..

De smaak van Napels beleven? Kom dan naar la base pizza en geniet van een pizza op ons mooie terras of in ons restaurant.

Liever een middag lunchen? Het is mogelijk om bij la base te lunchen vanaf 20 personen. Vraag naar de mogelijkheden via info@labasepizza.nl